Aanpassing Forum layout

Beste clubleden ,

Naar aanleiding van de algemene leden vergadering van 4-feb waarin ik het verzoek heb gedaan om meer van het forum gebruik te maken het volgende :

Ik heb de structuur gewijzigd en getracht dit in “logische” groepen te rangschikken, verder ben ik door Ron Bos gewezen op enkele beperkingen van het forum . Bijvoorbeeld het uploaden van een foto om deze door je collega clublid te laten beoordelen of te delen . Deze beperkingen heb ik aangepast maar misschien zijn er nog andere verborgen in het systeem.De structuur is opgedeeld in 8 hoofdgroepen met elk een aantal subgroepen :

 • Disciplines.
 • Website Fotokring.
 • Foto feedback.
 • Algemeen , tips, leuke ideeën.
 • Techniek.
 • Software.
 • Hardware.
 • Te Koop.

Mochten er nog punten zijn waarvan jullie denken die missen we op het forum geeft dit dan gerust aan.

De forum button zat verstopt in de sectie leden pagina’s, deze heb ik eruit gehaald en een eigen plek gegeven in de rechter sidebar waardoor hij meer opvalt.

Probeer het onderwerp, vraag, oplossing wel in de juiste groep te plaatsen en doe dit niet als “gast” maar abonneer jezelf ook echt even op de desbetreffende groep. Dit doe je door op de button “abonneren” te klikken.

Dan heb ik nog een ander dringend verzoek en dat is wanneer je een foto of fotobewerking upload naar het forum om deze te delen of te laten beoordelen dan graag in een maximale grote van 800 kb en beslist niet groter. Bij voorkeur nog kleiner als 800 kb. Mocht er grotere bestanden gepost worden dan zal ik deze verwijderen er je op wijzen en verzoeken deze aan te passen. Dit alles om te voorkomen dat onze site vast vol gaat lopen met grote bestanden.

Ik zou zo zeggen na deze korte update …………. leef je uit en post er op los !

 

 

 

 

 

Een Antwoord op “Aanpassing Forum layout”

 • Ronald Jan says:

  Ik heb nog wel een idee: Wat mij heel handig lijkt is om het smoelenboek onder te brengen op de website van de fotokring en dan in het gedeelte dat alleen voor de leden toegankelijk is en dat heeft de volgende reden , als er nu een verandering plaats vind in het smoelenboek moet er naar iedereen een mail gezonden worden en moet iedereen zijn smoelenboek aanpassen en als het op de website staat hoeft Peter het maar een keer aan te passen en niemand hoeft wat te doen en iedereen heeft altijd een aangepast smoelenboek.
  Of vergeet ik wat?

Reageer

Je moet ingelogged zijn om een reactie te plaatsen.

Laatste Nieuws
Leden Login
Meest recente berichten
Categorieën
Archief