Lezing ‘Dierentuinfotografie’ door Rob Doolaard bij ISOO.nu

isoo1

Het fotografiecentrum ISOO.nu streeft elke keer naar unieke onderwerpen voor  het geven van een lezing. Ook dit keer zijn we er in geslaagd een bijzonder onderwerp onder de aandacht te  brengen. Maandag 11 april 2016 houdt fotograaf Rob Doolaard een lezing bij het fotografiecentrum ISOO.nu, aanvang 20.00 uur.

isoo

Als huisfotograaf van o.a. Diergaarde Blijdorp is Rob Doolaard natuurlijk dé aangewezen persoon om een lezing te geven over dierentuinfotografie. Rob laat zien dat gaas, glas, afstand of kunstlichtvormen  geen onoverkomelijke hindernissen zijn om aan mooi fotowerk te komen. Veel van zijn nog nooit gepubliceerde foto’s laat hij tijdens deze lezing de revue passeren en vragen staat vrij!

De lezing wordt gehouden in het fotografiecentrum ISOO.nu dat gevestigd is aan het Stationsplein 46 in Beverwijk. Kaarten zijn verkrijgbaar bij het fotografiecentrum op de maandagen 20.00 – 22.00 uur, zaterdagen 12.00 – 16.00 uur en op de avond zelf, mits het niet uitverkocht is. Ook is het mogelijk de kaarten vooraf per e-mail te reserveren: lezingen@isoo.nu. De kaarten kosten € 7 per stuk in de voorverkoop (€ 8 op de avond zelf).

ISOO.nu is hét centrum voor fotografie binnen de regio IJmond dat tot doel heeft mensen van jong tot oud, van amateur tot professional, een podium te bieden om fotografie te beleven. Met enige regelmaat worden er lezingen en exposities georganiseerd. Elke maandagavond van 20.00 tot 22.00 uur en zaterdag van 12.00 – 16.00 uur is het fotografiecentrum ISOO.nu geopend. Elke 3e maandag van de maand wordt het Fotocafé IJmond georganiseerd. Amateurfotografen en professionals, maar ook belangstellenden, ontmoeten elkaar in een informele setting. Voor meer informatie: www.isoo.nu / www.facebook.com/isoo.nu.

Reageer

Je moet ingelogged zijn om een reactie te plaatsen.

Laatste Nieuws
Leden Login
Meest recente berichten
Categorieën
Archief